Prenumerera
Prenumerera

En högt uppsatt Israelisk rymdchef är troligtvis psykiskt sjuk – påstår att de haft kontakt med rymdvarelser

Haim Eshed var chef för det Israels rymdsäkerhetsprogram i över 30 år. Han påstår nu att USA och Israel under en längre tid haft kontakt med en utomjordisk federation som upprättat underjordiska baser på bland annat Mars. Han påstår dessutom att amerikaner finns på denna rymdbas, enligt Aftonbladet. 

– Om jag hade berättat vad jag säger nu för fem år sedan hade jag lagts in på sjukhus, säger han till israeliska tidningen Yedioth Aharonoth.

Eshed har vid 3 tillfällen belönats med Israels säkerhetspris för sina insatser, rapporterar Aftonbladet. Det är emellertid högst troligt att han drabbats av psykisk ohälsa som innefattar vanföreställningar.

– UFO:na har bett oss att inte offentliggöra att de är här, mänskligheten är ännu inte redo, säger Haim Eshed och berättar att federationen utomjordingar tvingades gripa in när USA:s president Donald Trump var nära att avslöja hemligheten, enligt Aftonbladets skildring.