Prenumerera
Prenumerera
Av Niccolò Caranti - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=69674607/Av European People's Party - European People's Party, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=68187439

Orban: Soros vill göra Europa till en mångkulturell kontinent

På sin hemsida går Ungerns premiärminister Viktor Orban ut med att vänsterliberalen George Soros är Europas största hot. Orban är rädd för den multikulturella och multietniska kontinent som Soros försöker skapar via sin påverkan på Europas ledare.  Enligt Orban försöker Soros kulturmarxistiska nätverk påverka de europeiska ledarna till att öppna sina gränser ytterligare. Soros inflytande som finansman är troligtvis det som gör det möjligt för honom att påverka allt mer.

Enligt Orban har inte Europa återhämtat sig ekonomiskt eller social ifrån tidigare finanskris och asylkrisen 2015. I och med corona infaller större osäkerhet som borde leda till mer försiktighet kring invandring.

”Idag är Soros-nätverket, som främjar ett globalt öppet samhälle och försöker avskaffa nationella gränser, det största hotet som Europeiska unionens stater står inför. Nätverkets mål är uppenbara: att skapa multietniska, mångkulturella öppna samhällen genom att påskynda invandring och riva ner det nationella beslutsfattandet samt lägga det i händerna på den globala eliten.” skriver Orban.

Han vänder sig kraftigt emot den globalistiska kapitalstruktur som allt mer styr världen emot en global världsordning.