Prenumerera
Prenumerera
© Skärmdump

Arabisk partiledare vill gripa Sverigedemokrater – Spanar på och åsiktsregistrerar SD-politiker och poliser

Återigen ser vid den ledande partiföreträdaren, troligtvis partiledare, för det arabiska partiet på ett klipp i sociala medier. Budskapet kan återigen betraktas som brottsligt. Partiet har även kallats för Nordiska Avdelningen. Tidigare idag skildrade Svenska Morgonbadet samma partiledare när denne hotade med inbördeskrig och våld mot meningsmotståndare i Sverige.

I ytterligare ett personligt klipp på sociala medier understryker partiledaren Krar Al-hemedes i grunden samma åsikter och ambitioner men påstår här att han redan gjort cyberattacker mot Sverigedemokratiska servrar.

Han påstår sig vara beredd att gripa Sverigedemokratiska politiker och funktionärer då han anser sig att de är skyldiga till brott mot muslimer. Det är framförallt rikspolitikerna Arabiska partiet vill rikta in sig på. Krar Al-hamede säger att de även ”övervakar” poliser och SÄPO-agenter för att oskadliggöra dem inför det Arabiska partiets attack mot den svenska statens våldsmonopol.

Videon som här länkas till är ifrån partiledaren Krar Al-hamedes facebooksida och därmed väldigt starkt knuten till hans tydliga uppsåt att begå allvarligt brott i Sverige – till och med brott mot rikets säkerhet.