Prenumerera
Prenumerera
Syrien - utbildade - falska intyg
© Jack Nilsson

Krönikör Jack Nilsson: Fienden är runt oss dygnets alla timmar

Igår snubblade jag av en slump på en tweet från en muslim när jag ivrigt letade efter nyhetsuppdateringar kring dåden i Wien. Han postade om en moské som skulle ha samröre med Muslimska Brödraskapet och en bild på en imam under ett möte där han var väldigt noga med att det var Brödraskapet.
Jag grävde lite under morgonen och fann en rapport av Lorenzo G. Vidino, en italiensk expert inom underrättelse- och säkerhetsfrågor med särskild inriktning på islamism och politiskt våld i Europa och Nordamerika. Jag har ännu inte hunnit läsa hela för den är lång och väl utförd men visst stämmer det att Muslimska Brödraskapet håller till i Wien med.
Denna organisation är överallt och utgör en massiva fara för oss alla. Jag kan inte låta bli att undra vad Europa håller på med men det är solklart att man gräver sin egen grav såväl som våran.
Fienden är runt oss under dygnets alla timmar.