-5.8 C
Stockholm
fredag, december 3, 2021

Bli plusmedlem

spot_img

Julkryssningar med Tallink ställs in i solidaritet kring coronapandemin

Rederiet Tallink Silja ställer in hälften av deras julkryssningar för att stoppa smittan, dvs att 2 av 4 julkryssningar inte avreser.

”Men när smittspridningen nu ökar i flera regioner och myndigheterna uppmanar alla att hjälpas åt så är detta ett sätt för oss att dra vårt strå till stacken”, säger vd Marcus Risberg i ett pressmeddelande, enligt Svenska Dagbladet.

Rederiet är egentligen inte helt säkra på hur de tänker göra med de två kvarvarande kryssningarna och besked i den frågan kommer inom kort. Enligt Marcus Risberg handlar dessa beslut om att visa ”solidaritet” i denna tuffa situation landet nu befinner sig i.

 

Liknande artiklar

- Advertisement -spot_img

Senaste nytt