2 17.9 Vänsteraktivister knivhugger bland annat Trumpanhängare i USA
Prenumerera
Prenumerera
© Privat

Vänsteraktivister knivhugger bland annat Trumpanhängare i USA

Flera högeraktivister har knivhuggits av diverse vänsteraktivister i Washington DC det senaste dygnet. En konservativa svart kvinna, tillika Trumpanhängare, Bevelyn Beatty (se bild), knivhöggs bland annat, utav BLM-aktivister, rapporterar Daily Mail.

Det var vid 03 tiden under valnatten som personer med koppling till högergruppen ”Proud boys” anfallits med kniv. Under samma natt anfölls Beverlyn Beatty.

Ordförande Enrique Tarrio säger till ”The Gateway Pundit” att han knivskars i magen. Detta ska ha skett i samband med att han försökt hjälp en annan man som blivit knivhuggen. Enligt Enrique var det BLM-anhängare som var våldsverkarna bakom dåden.

Enligt Polisen i Washington DC genomfördes angreppen vid New York Avenue, det vill säga i närheten av Vita huset. Attacken finns på film där man kan höra Bevelyn Beatty skrika, efter att hon knivhuggits. Brottsoffren fördes till sjukhus utan livshotande skador.