Prenumerera
Prenumerera
© Faksimile

Ebba Busch Thor tappar mest i Sifos nya opinionsundersökning – KD är ett globalistparti

Expressen rapporterar under morgonen att KD-ledaren Busch Thor kraftigt rasat i förtroende hos väljarna i SIFO:s senaste förtroendeundersökning, ett ras på hela 5 procent. KD-ledarens ambivalens börjar ge henne badwill. Hon gick till val 2018

© Faksimile

på att strama åt den svenska migrationen men hennes parti röstade för ökad anhöriginvandring 2019. Just den skandalen belystes exempelvis av Nyheteridag.

Ibland vill Ebba Busch Thor få det till att KD är det SD-vänligaste partiet och ambitionen är kantänkas att stjäla en del väljare ifrån dem. Men det tar bara någon månad innan hon byter inriktning och markerar att ett SD-samarbete inte är på kartan.

2018 blev KD-ledare intervjuad av Göteborgs Posten och sade där att SD-samarbete var uteslutet. ”Inte ens om 20 år ser KD-ledaren Ebba Busch Thor ett samarbete med SD som rimligt.”

Partiet har dessutom bistånd  till andra länder som en viktig punkt i sitt  idéprogram, trots att den svenska välfärden förfallit så pass att fattigpensionärer börjar fastna i hemlöshet.

”Sverige ska ha en ambitiös utvecklingspolitik med ett generöst och effektivt bistånd”

KD:s handlingsprogram

Enligt Expressen var dessutom Ebba Busch Thor ute och festade igår kväll med andra berusade kändisar, trots folkhälsomyndighetens rekommendationer om social distansering. Enligt uppgifter ska hon ha använt SÄPO- resurser som sin privata taxitjänst vid festligheterna. Ett mycket ansvarslöst beteede och respektlöst mot våra skattepengar och mot vår folkhälsa.

Det blir allt tydligare för väljarna att KD är ett globalistparti som främjar massinvandring och att de har en partiledare som inte vet på vilket ben hon ska stå – inte ens om hon har en frikyrkobakgrund eller om hon vill passa in i en postmodern festkultur.