Prenumerera
Prenumerera
© Privat

Ännu ett mord på en vit sydafrikan

Ännu ett mord på en vit personer har skett i Sydafrika. Denna 21 årige man hittades med ett rep runtom sin hals, fastbunden till en stolpe. enligt TimesLive.

Den 21 årige Brendin Horner jobbade som chef på en farm i staden Paul Raux i Fristatsprovinsen, Sydafrika. Under fredagsmorgonen hittades hans livlösa kropp efter att ha varit försvunnen sedan kvällen innan.

Enligt polisen attackerades han av ett antal okända gärningsmän på väg hem ifrån farmen där han jobbade. Hans pappa och flickvän hittade hans kropp morgonen därpå på en åker.

– Han förklarades död på plats med skador på huvud och ansikt. Han var bunden med ett rep runt halsen i en stolpe. En kniv beslagtogs på platsen, säger polisens presstalesman Brig Motantsi Makhele till TimesLIVE.

SA Updates rapporterar att han knivhuggits ett otal gånger.

Våldet mot vita i Sydafrika har eskalerat de senaste åren och ingenting tyder på att det kommer avta. Det går givetvis att ställa sig frågan om BLM-rörelsen driver på denna trend i sydafrika ytterligare.