Prenumerera
Prenumerera
© Arkivbild/polisen

En flicka under 15 års ålder utsattes för en grov våldtäkt i Stockholm igår kväll

Den 12 åriga flicka blev igår våldtagen i Stockholm vid 21 tiden. Våldtäcken ska ha skett utomhus och bedömds vara grov, enligt Aftonbladet.

– Det var en väldigt stor insats. Mycket är fortfarande oklart i det här ärendet och vi håller just nu på att inventera allt kameramaterial vi kan, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen till media.

Under natten har kriminaltekniker arbetat på brottsplatsen och en del spår har redan säkrats. Utredningsarbetet fortsätter idag, däribland spårsäkring och fördjupning av det filmmaterial som finns att tillgå. Brottsrubriceringen är nu våldtäkt mot enligt polisen.

Brottsoffrar har vistats på sjukhus under den gågna natten.