Prenumerera
Prenumerera

Krönikör Jack Nilsson – Korrumption, infiltration och destabilisering

Korruption, infiltration och destabilisering. Det som började som en böld har nu utvecklats till svårartad cancer där botemedel är bortom räckhåll och omöjligt att acceptera samtidigt som man försöker njuta utav det lilla man har kvar. Sverige genomlider just nu något som ingen tidigare trodde var möjligt och allt jag varnat för sker nu på punkt efter punkt. Sedan rikspolischefen gick ut med att där har kommit 40 släktbaserade kriminella nätverk till Sverige enbart för att begå brott så har förnekandet luckrats upp en aning och verkligheten törs nu bekännas.
Idag har Sverige fler gängkriminella i Stockholms län än i hela Danmark. Det finns en beröringsskräck i det här landet – en rädsla att anklagas för att peka ut vissa grupper och nämna etnicitet så man tiger hellre. Polisen lättade idag på hjärtat och bekände att de kriminella nätverken som Göteborg har enorma problem med kommer från Libanon, Turkiet och Syrien.
Arbetsförmedlingen har nu infiltrerats av kriminella nätverk som försöker utnyttja välfärdssystemen. Islamister har infiltrerat regeringskansliet, domstolar, kriminalvården, migrationsverket, svenska kyrkan och bidragsutbetalande myndigheter för att nämna några. Våra styrande har lagt locket på och hoppats på att det skulle försvinna av sig själv men verkligheten har hunnit ikapp.
Fem stycken har mördats sen i förrgår. Den sista månaden har varit en vändpunkt för Sverige och det går inte längre att förneka haveriet. Vi har importerat brottsligheten, vi har haft makthavare som sovit på sina positioner och en lagstiftning som är formad efter 60-talet. Vi har en hel omvärld som skrattar åt oss, medborgare som knappt vågar gå ut och fängelse som är proppfulla. En djupt indoktrinerad befolkning som köper allt som regeringens propagandaorgan och som Nordkoreas bästa vän Public Service säger. Ett land som har närmre en miljon människor som inte är folkbokförda. Ett land utan gränskontroller, IS-mördare som härjar på gator och en terrororganisation som tagit sig in i riksdagen samtidigt som de växer sig starkare med hjälp utav våra skattepengar. 12-åringar som skjuts ihjäl, bombattentat som saknar motstycke i västvärlden och en förstaplats över dödsskjutningar i Europa. Det är alltså tio gånger vanligare att bli ihjälskjuten i Sverige än i Tyskland och för att inte tala om alla våldtäkter, bilbränder, knivhuggningar och rån. Man var en alarmist om man överhuvudtaget nämnde något om detta. Hur vore det att be Peter Springareom ursäkt?
Korruption, infiltration och destabilisering. Sverige tar snart sitt sista andetag om det inte sker en radikal förändring nu!