I staden Anchorage i Alaska fick en strippklubb stänga ner för att den inte lyckades få sitt serveringstillstånd förnyat. Mike Geiley var den mäklare som byggnadens ägare därpå anlitade för att avyttra fastigheten, rapporterar www.alaskasnewssource.com.

Under den processen sammanfördes Mike med en kvinna vid namnet Linda Dunegan som han hade träffat över en middag i Vietnam för 10 år sedan.
Mike hade spånat lite kring idé om att byggnaden mer skulle passa som en kyrka än en klubb av något slag. Linda hade liknande tankegångar. Hon köpte lokalen och skapade verksamheten ”Open Door baptist Church” i lokalerna.

Lindas mamma hade jobbat som strippa för att försörja sig själv när Linda och hennes syster var små. På något sätt försöker Linda nu använda projektet för att bearbeta hennes egna dåliga minnen ifrån stripp – och nattklubbsbranschen som barn.