4 C
Stockholm
lördag, oktober 23, 2021

Bli plusmedlem

spot_img
spot_img

Löfven besökte flera köpcenter efter att regeringen skärpt tonen mot medborgarna

Även Stefan Löfven har vid flera tillfällen besöks köpcenter i december. Enligt SVT har statsminister två gånger, sedan den 20 december när han höjde tonläget mot medborgarna och butiker, besökt köpcenter. Regeringen uppmanade strängt att få bort trängsel under jul – och mellandagarna och har nu som ambition att genomdriva en pandemilag som ska kunna stänga butiker för att just minska smittspridningen, skriver Aftonbladet.

 

”Han var i Gallerian för att hämta ut en tidigare inlämnad sak. Besöket var noga planerat. Statsministern har följt Folkhälsomyndighetens råd och sina egna uppmaningar att undvika trängsel. Jag kan inte gå in på ytterligare detaljer”, skriver pressekreterare Mikael Lindström i ett sms till SVT.

Det verkar som att statsministern och dennes pressekreterare inte velat vara tillgängliga för ingående kommentarer.

De senaste besöken ska ha skett efter den 20 december två dagar efter regerings presskonferens om just julrushträngsel.

Justitieminister Morgon Johansson besökte även denne ett köpcenter under mellandagarna, enligt SVT.

Det är fullt rimligt att statsminister Löfven själv inser att coronahysterin är kraftigt överdriven utan att lyfta fram denna problematik politiskt.

 

Liknande artiklar

- Advertisement -spot_img

Senaste nytt